Latest Trending

Stefan Holm | Stefan Holm OS

Stefan Holm räknas som en av Sveriges bästa höjdhoppare genom tiderna. För tillfället är han den enda som lyckats ta OS-Guld i höjdhopp.
Labib
By Labib Hyder
July 29,2021

OS Vinnare | Möjliga OS Medaljörer

De olympiska spelen har redan tjuvstartat idag trots att invigningen är på fredag. Efter mycket om och men har mästerskapet till slut dragit igång.

Efter att mästerskapet flyttats fram ett helt år och trots de speciella förutsättningarna har turneringen dragit igång. Det är redan många idrottare som har fått åka hem efter positiva coronatest.

Men vi kommer ändå få en massiv turnering med otaligt många medaljchanser för idrottarna. Det är 33 sporter i detta OS med många fler grenar.

Afif Hyder
By Afif Hyder
July 21,2021

Ingemar Johansson | Ingo

Ingemar Johansson är en av Sveriges största idrottare någonsin. Han blev mästare i tungviktsboxning när det var det största man kunde vinna. I denna artikel minns vi Ingo och hans enorma bedrifter för Sverige.
Afif Hyder
By Afif Hyder
July 19,2021

Bästa OS Stjärnorna

OS är en av de största idrottshändelserna i världen. I denna artikel synar vi de största stjärnorna som kommer vara i Tokyo för sommarens OS.
Afif Hyder
By Afif Hyder
July 18,2021

Sveriges OS Trupp 2021 | OS 2020

Det är mindre än en vecka kvar till OS i Tokyo. I denna artikel presenterar 888sport hela den svenska OS-truppen.
Labib
By Labib Hyder
July 18,2021

Kim Amb OS | Kim Amb Lön

Spjutkastaren Kim Amb gör sig redo för sitt tredje olympiska spel. Han har tidigare varit med både i London OS 2012 och OS i Rio 2016.
Labib
By Labib Hyder
July 18,2021

Andreas Kramer | Andreas Kramer OS

I denna artikel går 888sport genom det du behöver veta om Andreas Kramer som åker till OS i Tokyo för att tävla i 800 meter.
Labib
By Labib Hyder
July 18,2021

Marcus Nyman OS | Marcus Nyman Lön

Marcus Nyman är en av Sveriges medaljhopp under OS. Judokan Nyman är kanske inte den mest kända idrottaren men av de bästa är han definitivt.
Labib
By Labib Hyder
July 16,2021