Latest Trending

Världens Rikaste Manliga Tennisspelare

De bästa tennisspelarna i världen tjänar enorma på pengar via sponsorer och prispengar. I denna artikel rankar 888sport de rikaste manliga tennisspelarna.
Afif Hyder
By Afif Hyder
October 14,2021

Emma Raducanu | Emma Raducanu Lön

Emma Raducanu är det hetaste namnet inom tennisvärlden just nu. Hon är endast 18 år gammal men har redan vunnit en Grand Slam. I denna artikel lär vi känna den nya stjärnan i tennis.
Afif Hyder
By Afif Hyder
October 11,2021

Grand Slam Race | Federer | Nadal | Djokovic

Roger Federer, Rafael Nadal och Novak Djokovic är tre namn som är synonymt med tennis. Även personer utan intresse för tennis vet vilka dessa herrar är. De har dominerat tennisvärlden i nästan två decennier.

Det har funnits några sporadiska utmananare under åren som Andy Murray och Stanislas Wawrinka men det har främst handlat om dem tre när Grand Slam-turneringarna i tennis har avgjorts.

Pete Sampras hade vunnit flest Grand Slam-titlar innan dessa tre gick förbi honom. Sampras slutade sin karriär när Federer var i början av sin och hade inte vunnit en Grand Slam än.

Afif Hyder
By Afif Hyder
October 10,2021

Carolina Klüft | Carolina Klüft OS

Carolina Klüft är en Sveriges bästa idrottare genom tiderna. Under OS 2004 stod hon för en fantastisk insats som gav henne ett OS-Guld.
Labib
By Labib Hyder
July 29,2021

Stefan Holm | Stefan Holm OS

Stefan Holm räknas som en av Sveriges bästa höjdhoppare genom tiderna. För tillfället är han den enda som lyckats ta OS-Guld i höjdhopp.
Labib
By Labib Hyder
July 29,2021

OS Vinnare | Möjliga OS Medaljörer

De olympiska spelen har redan tjuvstartat idag trots att invigningen är på fredag. Efter mycket om och men har mästerskapet till slut dragit igång.

Efter att mästerskapet flyttats fram ett helt år och trots de speciella förutsättningarna har turneringen dragit igång. Det är redan många idrottare som har fått åka hem efter positiva coronatest.

Men vi kommer ändå få en massiv turnering med otaligt många medaljchanser för idrottarna. Det är 33 sporter i detta OS med många fler grenar.

Afif Hyder
By Afif Hyder
July 21,2021