Latest Trending

Världens Bästa Damfotbollsspelare

Barcelona dominerade damfotbollen 2021 och denna lista innehåller ett par spelare från Barcelona. Damfotbollen har många nya stjärnor och i den här artikeln listar vi världens just nu bästa damfotbollsspelare.
Afif Hyder
By Afif Hyder
December 18,2021

Paul Pogba | Paul Pogba Lön

Paul Pogba räknas som en av de mest talangfulla mittfältarna i världen så följ med när 888sport tar en närmare titt på fransmannen Paul Pogba!
Labib
By Labib Hyder
December 16,2021

José Mourinho | The Special One Lön

The Special One är utan tvekan en av världens bästa tränare, han har vunnit otaligt många titlar i alla länder han tränat i. Så följ med när 888sport tar en närmare titt på den kontroversiella José Mourinho!
Labib
By Labib Hyder
December 13,2021

Harry Kane | Kane Lön

En av världens bästa anfallare är engelske Harry Kane. Följ med när 888sport går igenom allt du behöver veta om Kane!
Labib
By Labib Hyder
December 12,2021

Alex Morgan San Diego | Alex Morgan Lön

Alex Morgan är en av de mest talangfulla damfotbollsspelarna i världen. Häng med när 888sport tar en närmare titt på målsprutan Alex Morgan.
Afif Hyder
By Afif Hyder
December 27,2021

Robert Lewandowski | Lewandowski Lön

Lewandowski är en stjärnanfallare som spelar i en av världens största klubbar. Robert Lewandowski är just nu en av världens bästa spelare om inte den bästa.
Afif Hyder
By Afif Hyder
December 1,2021

Lorenzo Insigne | Insigne Lön

Lorenzo Insigne är en magisk fotbollsspelare som är kapten i sitt kära Napoli. Han har en fantastisk teknik och är alltid en fröjd att skåda på fotbollsplanen.
Afif Hyder
By Afif Hyder
December 1,2021