Latest Trending

Paulo Dybala | La Joya

Juventus största stjärna och en av Argentinas mest intressanta anfallsspelare heter Paulo Dybala. I denna artikel tar 888sport en närmare titt på Dybala.
Labib
By Labib Hyder
October 25,2021

Gianluigi Buffon | Gigi Superman Buffon

Gianluigi Buffon är av många ansedd som den bästa målvakten genom tiderna. Han har haft en av längsta karriärerna någonsin inom toppfotbollen och har samlat på sig en hel del titlar på vägen.
Labib
By Labib Hyder
October 20,2021

Mbappé | Kylian Mbappé

En av världens bästa spelare är Kylian Mbappe. Han är fortfarande väldigt ung men blev ändå den näst dyraste spelaren någonsin när han gick från Monaco till Paris Saint Germain under sommaren 2017. Följ med när vi tar en närmare titt på en framtida Ballon d'Or vinnare!
Labib
By Labib Hyder
October 17,2021

Hedvig Lindahl | Hedvig Lindahl Lön

Hedvig Lindahl är en av landslagets mest kända och meriterade fotbollsspelare. Hon har spelat i landslaget i dryga 20 år och har belönats med diamantbollen för hennes prestationer.
Labib
By Labib Hyder
October 4,2021

Marija Banusic | Marija Banusic Lön

Marija Banusic är en professionell fotbollsspelare som spelar sin klubblagsfotboll i italienska Serie A. Häng med när vi tar upp allt om Marija Banusic.
Afif Hyder
By Afif Hyder
October 11,2021

VM Kval 2022 | VM fotboll 2022

VM-kvalet är igång inför Världsmästerkapet i Qatar 2022. I denna artikel går vi igenom det du behöver veta om kvalspelet.
Labib
By Labib Hyder
September 30,2021

Kreatören Tomas Brolin

En av Sveriges mest talangfulla spelare är utan tvekan trollkarlen från Hudiksvall, Tomas Brolin. Han var en av hjältarna från bronslaget 94 och var även med och gjorde Parma till en av Europas bästa klubbar under 90-talet.
Labib
By Labib Hyder
September 30,2021

Fredrik Ljungberg | Freddie Ljungberg

Fredrik Ljungberg hade en lång och framgångsrik fotbollskarriär. Han är en av Sveriges främsta spelare någonsin. I den här artikeln minns vi tillbaka på Ljungbergs karriär.
Afif Hyder
By Afif Hyder
September 29,2021