Latest Trending

Betting med klassiska långentips 

Med långentips har det blivit enklare att betta på sport och möjligheterna fortsätter att öka. Under de senaste tjugo åren har fler sporter lagts till bland spelkategorierna och fler ligor finns tillgängliga. Detta är bara positivt. Alla är inte intresserade av samma sporter men alla vill ha samma möjlighet att betta, oavsett om det är på fotboll, tennis eller rugby. Trots moderna uppdateringar som har gjort att det går att betta i mobilen, live och långt i förväg, är det några saker som håller sig kvar.

888sport
By 888sport
May 24,2020

Inför bundesliga omgång 27

Bundesliga är äntligen tillbaka och efter den första omgången efter omstart så har Bayern skaffat sig ett litet försprång. Men strax bakom så är det många lag som jagar och det gäller att inte slappna av för Bayern.

Bayern - Frankfurt

Bayern har som sagt skaffat sig ett litet försprång efter en relativt enkel seger förra veckan. Bayern har fortfarande ligans kanske vassaste trupp, och trots den usla starten på säsongen så har de nu ryckt upp sig och ser ut att gå som tåget igen, både i ligan och CL.

Bawer Calli
By Bawer Calli
May 20,2020

Inför Dortmund - Schalke

Bundesliga är äntligen tillbaka och om inte det vore härligt nog så börjar omstarten med det stekheta derbyt mellan Dortmund och Schalke! 

Dortmund har hittills haft en grym säsong och är med och utmanat om titeln, trots att man halkat efter ett Bayern som har hittat storformen igen efter en usel inledning. Om Dortmund ska kunna ta titeln i år så måste de vinna mot ärkerivalen Schalke för att inte halka efter. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
May 12,2020

Svenska Premier League-proffs

Sverige har genom åren producerat många fotbollsspelare som har varit bra nog för att ta sig till Premier League. Alla har inte lyckats, men vi har många spelare som har gjort tunga avtryck i den Engelska högstaligan. För mer Premier League betting och fotbollstips så kan du besöka vår hemsida.

888sport
By 888sport
May 10,2020

2020s största fotbollstalanger

2020 har varit ett år där vi har fått se oerhört många talanger ta steget in i A-laget och leverera på en nivå som visar att de är påväg att bli framtidens fotbollsstjärnor. Vi tar en titt på några av de absolut främsta talangerna som har visat framfötterna 2019/2020. För mer betting online kan du spana in vår hemsida

888sport
By 888sport
May 3,2020

Fotbollsklubbar i konkurs

Fotboll är en sport som genererar extremt mycket pengar. De största klubbarna tjänar mer och mer pengar för varje år som går och de största stjärnorna har aldrig tjänat så mycket pengar som nu. Trots det så är det inte alla klubbar som har det gott ställt och genom åren så är det flera stora klubbar som har gått under på grund av dåliga finanser. Vi kollar på några storklubbar som tvingades ner i seriesystemen på grund av ekonomin. Spana in våra fotboll odds på vår hemsida.

Leeds United

888sport
By 888sport
May 3,2020

Italienska talanger till EM

Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera spanska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största spanska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för em 2020 speltips.

888sport
By 888sport
May 3,2020

Spanska talanger till EM

Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera spanska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största spanska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för fotboll em odds

Ansu Fati

Den största talangen Barcelona har fått fram sedan Lionel Messi. Ansu är endast 17 år gammal och har redan hunnit med att bli Barcelonas yngsta målskytt genom tiderna med sina 16 år och 304 dagar. 

888sport
By 888sport
May 3,2020