Latest Trending

NHL Bettingtips: Allt du behöver veta

All information som du behöver tänka på när du satsar på ishockey, med NHL-odds, tips på ishockey och mer om ishockey runt om i världen
Afif Hyder
By Afif Hyder
October 20,2020

SHL betting tips för Sveriges bästa hockeyliga 

När det kommer till ishockey spelar Sverige en viktig roll. Några av världens genom tidernas bästa ishockeyspelare har börjat sina karriärer i de svenska ishallarna. SHL har gjort sig känd som en liga som fostrar de bästa målvakterna och backarna, och överlag är det en otroligt hög kvalitet på spelet. 

888sport
By 888sport
May 26,2020

Sveriges främsta hockeyspelare

Nicklas Lidström

20 år i Detroit Redwings i NHL bör vara tillräckligt för att inse att Nicklas Lidström är en av svensk ishockeys allra största. Om det inte är nog så toppar han det med ett OS-guld, ett VM-guld och hela sex Stanley Cup-titlar. Lägg till oändligt många individuella priser och det går inte att dra en annan slutsats än att han hör hemma på den här listan.

888sport
By 888sport
April 6,2020

Vancouver Canucks: Laget som aldrig vinner Stanley Cup

Det sägs att Vancouver Canucks aldrig någonsin kommer vinna Stanley Cup. De har varit nära vid flera tillfällen, men förbannelsen har alltid stått i vägen för dem. 

Vid tre tillfällen har de varit i final och alla tre gånger har de förlorat. 

Finalen 1982

Canucks tog sig till Stanley Cup-final för första gången 1982. De slutspelförsök som föregick slutspelet 1982 hade slutat i total katastrof för Canucks, så förhoppningarna var inte stora inför slutspelet 82. 

888sport
By 888sport
January 11,2020