Latest Trending

Spanskt Stormöte

Vi ger dig förutsättningarna inför stormatchen i La Liga! Spana in alla våra fotboll betting för de senaste oddsen på La Liga. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Welcome offer

Bawer Calli
By Bawer Calli
November 27,2019

Stormöte i Spanien

Vi ger dig förutsättningarna inför toppmötet i Spanien! Spana in all vår fotbollsbetting och odds för de senaste oddsen på Champions League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

 

Bawer Calli
By Bawer Calli
October 2,2019

Derby i Madrid!

 

Vi ger dig förutsättningarna inför det heta Madrid-derbyt! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på La Liga. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matchen?

Bawer Calli
By Bawer Calli
September 25,2019

La Ligas största målskyttar

Nu när La Liga har dragit igång och storlagen är färdiga med sina stjärnvärvningar har det blivit hög tid att kolla på några av ligans största målskyttar genom tiderna! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på La Liga. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna? 

Bawer Calli
By Bawer Calli
August 20,2019

La Liga-Premiär!

Efter ett långt och tråkigt uppehåll är La Liga äntligen tillbaka! Vi ger dig förutsättningarna inför premiäromgången! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på La Liga. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Bawer Calli
By Bawer Calli
August 14,2019