Latest Trending

Messi och Ronaldos bästa Clasico-ögonblick

Messis hattrick 2007

En 19-årig Messi började etablera sig på världsscenen i ett Barcelona som där alla blickar fortfarande var på Ronaldinho när det var dags för Clasico på Camp Nou 

Det var matchen där Messi etablerade sig som nästa stora spelare att komma fram i världsfotbollen när han satte tre mål mot ett Real Madrid som gick och vann ligan den säsongen. Det tredje målet kom på tilläggstid när Barcelona var en man mindre. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
March 24,2020

El Clásico

Real Madrid och Barcelona ser återigen ut att göra upp om den spanska ligatiteln och på söndag möts de båda lagen i en match som kan avgöra ligan!

Efter en tung säsongsinledning så har Real Madrid spelat upp sig rejält och varit näst intill oslagbara under efter nyår. 

De senaste två matcherna har dock varit annorlunda. Real Madrid började med att kryssa hemma mot ett Celta Vigo i kris och följde upp det med att förlora bort mot Levante i helgen.

Bawer Calli
By Bawer Calli
February 26,2020

Klassiska Madrid-derbyn 

Rivaliteten mellan Real Madrid och stadsrivalen Atletico Madrid har på senare år intensifierats efter Atleticos utveckling till en av världens främsta klubbar. Under 10-talet möttes de flera gånger i avgörande matcher som var både välspelade och dramatiska. Vi tar en titt på några av dem. Glöm inte spana in vår odds blogg och vår betting!

888sport
By 888sport
February 25,2020

Inför Madridderbyt

En knapp månad efter att de båda möttes i cupfinalen så möts Real Madrid och Atletico Madrid igen. Den här gången är det ligamatch som gäller mellan ligaettan Real och ett Atletico som inte lyckas hitta formen. Spana in våra la liga odds och speltips fotboll på vår sida. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
January 29,2020

Atletico Madrids bidrag till modern fotbollshistoria

Atlético Madrid har under hela sin historia befunnit sig i skuggan av jättarna i spansk fotboll, Barcelona och Real Madrid. Men det betyder inte att det är en obetydlig klubb - tvärtom. Och många gånger i spansk fotbollshistoria så har de tagit Spanien och världen med storm genom både ligatitlar och CL-finaler. 

Två gånger har de stuckit upp och vunnit ligatiteln i Spanien under den moderna eran, 94/95 och 13/14.

Bawer Calli
By Bawer Calli
January 3,2020

Vi tittar närmare på fyra giganter som är El Cásico top scorers!

El clásico är världens klubbfotbollens absolut största match och drar flera miljoner tv-tittare. De båda klubbarna har haft många av världens största fotbollsstjärnor i sina lag genom tiderna, och av de stjärnorna är det några få som sticker ut i sitt målskytte mot ärkerivalen. Vi tittar närmare på de fyra bästa målskyttarna i clásicohistorien. 

888sport
By 888sport
January 3,2020