Latest Trending

De snyggaste CL-målen genom tiderna

När de bästa spelarna möts så brukar vi få uppleva magiska stunder. 

Champions League är det bästa fotbollen har att erbjuda med drama, trollkonster och kontroverser.  All talang som finns i CL genererar ofta helt otroliga mål som vi ska titta närmare på nedan. 

Gareth Bale (2018 vs Liverpool)

Efter en mållös första halvlek så tog Real Madrid hade tagit ledningen i Champions League-finalen mot Liverpool efter en riktig tavla från Liverpoolmålvakten Karius. 4 minuter senare så kvitterade Liverpool och matchen stod och vägde. 

888sport
By 888sport
March 16,2020

CLs största åttondelsskrällar 

Det är återigen dags för åttondelsfinaler i Champions League och kontinentens största lag slåss för att nå kvartsfinalerna. I många matcher så känns resultaten givna på förhand, men vi har fått sen en hel del skrällar i åttondelsfinalerna där mindre lag har överkommit sina champions league odds. Vi kikar på några av de största åttondelsskrällarna i turneringen!

Bawer Calli
By Bawer Calli
February 25,2020

Inför Åttondelsfinalerna i CL

Efter förra veckans fantastiska matcher är det äntligen dags för ännu fler grymma åttondelsfinaler! 

Napoli - Barcelona

Napoli tar emot Barcelona framför sina passionerade fans i en åttondelsfinal mellan två lag som har haft långt ifrån perfekta säsonger.

Bawer Calli
By Bawer Calli
February 17,2019

Åttondelsfinalerna i Champions League

Efter lottningen i Nyon förra måndagen så vet vi nu vilka åttondelsfinaler vi har i CL. Det är nu allvaret börjar i Champions League och redan i åttondelsfinalerna brukar vi få se några riktiga stormöten. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
December 25,2019