Vi ger dig förutsättningarna inför Champions Leagues fjärde omgång! Spana in all vår onlinebetting för de senaste oddsen och Champions League-betting. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Welcome offer

Champions League går in i fjärde omgången och det är många lag som kommer hängas av 

Barcelona, Inter och Dortmund gör upp om två platser i slutspelet. Barcelona är klara favoriter till gruppsegern med tre poängs försprång ner till Dortmund och Inter som båda har inkasserat 4 poäng. Barcelona möter nu Slavia Prag hemma i en match där Barca bör ta sina tre poäng och ta ett jättekliv mot gruppsegern. Trots den snöpliga förlusten mot Levante mot helgen så räknar alla med att de reser sig och gör sitt jobb.

Inter slog Dortmund i måstematchen mellan de två i omgång 3 och har nu gett sig själva chansen att ta sig vidare i turneringen. Vinnaren i returmötet, som spelas i Dortmund, har en jättechans att ta sig till åttondelsfinal. Två formstarka, målglada lag ställs mot varandra i en match som gäller allt, kan det bli bättre? 

Real Madrid började turneringen på sämsta möjliga sätt när de blev överkörda av PSG med 3-0. Sen dess har laget, trots ganska dåliga prestationer, lyckats klättra upp på en andraplats i gruppen. Lyckas de besegra Galatasaray hemma så är jobbet nästan färdig och slutspelet är nära för real. Dock vet man inte var man har Real Madrid i år och Gala skulle definitivt kunna skaka om Real, precis som Brugge gjorde för några veckor sen. 

Juventus och Atletico Madrid gör upp om gruppsegern i sin grupp och ligger på samma poäng inför den fjärde omgången. Nu väntar två svåra bortamatcher, framförallt för Juventus som gästar Lokomotiv i Moskva, och poängtapp för något av lagen skulle inte vara en chock. Bortamatcher i Europa är något som till och med de största lagen på kontinenten har svårt för, och med tanke på att både Atletico och Juventus har haltat spelmässigt i säsongsinledningen så går det inte att ta något för givet här. Det blir väldigt intressant att följa den här gruppen på Onsdag!

 

*Credit for the main photo belongs to Emilio Morenatti / AP Photo*

 

 

 

 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.