Premier League är tillbaka och vi står inför ännu en stormatch när Liverpool tar emot Arsenal! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Premier League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matchen? 

888Sport

Premier League - säsongen är bara några veckor gammal och vi står redan inför ett stormöte mellan två lag som hittills har kammat hem full pott! Ett Arsenal med som genomförde ett transferfönster med blandade resultat gäster förra säsongens CL-mästare och PL-tvåa Liverpool. 

Det finns inte många som tror att Liverpool kommer att tappa poäng här, med all rätt. Laget ses som ett av de bästa i världen, och efter förra säsongens prestationer så är förväntningarna skyhöga på de röda från Merseyside. 

Efter att ha vunnit sina inledande ligamatcher så finns det få anledningar att tvivla på Liverpool ,men det betyder inte att det är omöjligt för Arsenal att vinna. Liverpoolmålvakten Alison är skadad i fem veckor till, och ersättaren Adrian har sett långt ifrån stabil ut. Liverpool hade också problem i den första halvleken mot Southampton där Southampton var nära att ta ledningen flera gånger. Liverpool hämtade sig dock i den andra halvleken och körde till slut över Southampton, men de är definitivt sårbara!

Arsenal har tagit två segrar av två möjliga och ser ut att vara med och utmana om en CL-plats i vår. Det har inte alltid sett stabilt ut, men framåt sett så är Arsenal ett av ligans vassaste lag. Aubaemyang och Lacazetta har båda kommit igång med målskyttet, och bakom dem har Dani Ceballos visat vilka fina fötter han har. 

Frågetecken finns, precis som alltid när det häller Arsenal, kring försvaret. Backlinjen ser inte ut att vara stabil och sammansvetsad, och precis som föregående år så ser det ut som att det kommer bli deras akilleshäl. Möter man Liverpool med världens kanske farligaste anfallstrio så måste försvaret agera fläckfritt för att Arsenal ska ha en chans här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.