Vi ger dig förutsättningarna inför stormatchen på Old Trafford! Spana in all vår betting och odds på fotboll för de senaste oddsen på Premier League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

888Sport

Manchester United har haft en usel start på den här säsongen. Efter att ha värvat Maguire för riktigt dyra pengar så var förhoppningarna stora på försvarsspelet. Efter sex matcher kan vi konstatera att det inte har blivit några direkta förbättringar. 

Efter en något oförtjänt storseger mot Chelsea i premiäromgången av ligan, där många öste beröm över United, så har både försvar och anfall hackat rejält. Senast förlorade de med 2-0 mot West Ham i en match där United var totalt uddlöst och de måste höja sig om de ska kunna utmana om en CL-plats. 

Höjden finns där hos United och spelarmaterialet är riktigt bra. Det som saknas är ett strukturellt grundspel vilket leder till att laget blir instabilt. De kan förlora matcher som de bör vinna för att sen höja sig, mycket tack vare individuell kvalitet, i matcher där man tror att de är uträknade. De har tveklöst förmågan att slå Arsenal, frågan är bara vilket United som dyker upp på måndag

Arsenal har också haft en något skakig inledning på säsongen, men det finns mycket mer att vara positiv kring hos Londonlagen än hos hemmalaget. 

Nyförvärvet Pépé ser riktigt vass ut och kommer terrorisera motståndarförsvar tillsammans med anfallskollegorna Aubameyang och Lacazette. Trion bildar ligans kanske vassaste anfall efter City och Liverpool, och kommer ta Arsenal till många segrar den här säsongen. 

Alla försvarstabbar till trots så ser spelet bra ut. Arsenal ser ut att vara lite mer solida än föregående år och måste nu eliminera individuella försvarsmisstag för att kunna utmana om topp 4. Mittbacksparet Sokratis och Luiz stod för ett varsitt misstag i matchen mot Watford där Arsenal tappade 0-2 till 2-2, och i matchen efter mot Aston Villa tog Maitland-Niles ett onödigt rött kort och höll på att kosta sitt lag 3 poäng. 

Trots det röda kortet så visade Arsenal extrem moral och vände underläge 0-1 till 3-2 med en man mindre. Arsenal kan aldrig räknas ut och kommer definitivt ge Manchester United en ordentlig match på Old Trafford på måndag.

 

 

 

 

 

*Credit for the main photo belongs to Leila Coker / AP Photo*

 

 

 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.