Det finns flera olika streamingsidor som erbjuder gratis tillgång till sportevenemang. De flesta av oss känner till sidor som Rojadirecta och Ronaldo7 men det finns även en sida som heter Jokerlivestream. I denna artikel ska vi kolla lite närmare på jokerlivestream och hur det skiljer sig från andra streamingsidor. 

Som alltid så rekommenderar vi att följa fotboll och andra sporter från legitima sidor/kanaler som innehar de korrekta tv-rättigheterna. Vidare kan besök på dessa typer av sidor äventyra dina personuppgifter och din dator.

Gillar du Fotboll? Spana in 888sports Fotball Betting

Innehållsförteckning

Vad är Jokerlivestream?

Streama på Jokerlivestream

Problemen med Streamingsidor

 

Vad är Jokerlivestream?

Jokerlivestream är då ännu en streamingsida som utlovar sportsändningar gratis. De skriver vidare att detta är platsen för att följa din favoritsport live.

Det som skiljer jokerlivestream från andra streamingsidor är att man inte bombarderas av en massa popup som man sedan måste spendera fem minuter på att klicka ner.

Ännu en sak som skiljer jokerlivestream från andra liknande tjänster är att jokerlivestream kräver att man registrerar sig för att kunna nyttja tjänsterna och kunna se sina favoritsporter.

 

Streama på Jokerlivestream

För att se på sportsändningarna på jokerlivestream så får du söka på namnet och därefter kommer mötas av en hel drös med olika sidor med jokerlivestream följt av ett flertal olika ändelser.

För att hitta rätt sida kommer du behöva köra en trial & error metod genom att helt enkelt gå in på sidorna och se om det är den korrekta sidan.

Att den riktiga hemsidan kontinuerligt byter ändelse beror på att myndigheterna och de olika tvbolagen konstant stänger ner sidor och så fort de stänger ner en sida så ploppar en ny sida upp med en annan ändelse. 

Men vad kan du då se på Jokerlivestream? De har förutom fotboll väldigt stort fokus på amerikanska sporter. Så hos Jokerlivestream kan du se NBA, MLB, NFL och NHL.

Problemen med Streamingsidor

Genom att använda dig av en icke-officiell streamingsida så kommer sändningens kvalitet inte vara den bästa. Ofta kommer sändingen med kommentatorer från andra länder, ofta är det så att man får spanska kommentatorer.

Vidare så erbjuder dessa sidor gratis streaming av sportsändingar som är värda otaligt mycket pengar och som är olagliga. Så de tar en ganska stor risk i och med förmedlingen av dessa sändingarna så de tjänar pengar på andra sätt. Det vanligaste sättet är genom reklamer.

Men de enda bolagen som vill ha reklamer på olagliga streamingsidor är obskyra "företag". Ofta kan dessa reklamer vidare även installera virus och malware på din dator som kan skada din integritet. Så det gäller att vara vaksam innan du besöker dessa sidor.

Så i vårt tycke så bör du istället använda dig av de legala sidorna fastän de numera kostar skjortan. Vidare brukar dessa gratis streamingsidor ofta sändas med lite fördröjning så är du intresserad av liveodds så är det nog bättre att du använder dig av de riktiga kanalerna.

*Credit for the main photo belongs to Michel Euler/ AP Photo*

 

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.

Related Content
Neymar | Neymar Lön

Allt om Neymar

Zinedine Zidane | Zizou

Magikern från Marseille

Tomasson | Jon Dahl Tomasson

Jon Dahl Tomasson

Haaland | Erling Braut Håland

Allt om Håland!

Allsvenskan Fantasy

Allsvenskan Fantasy