Årets final i SHL är redan igång och för underhållningen står Djurgården och Frölunda. Som väntat har finalserien börjar otroligt jämnt. Kolla in vår hockeybetting för de senaste oddsen!

Djurgården tog sig till final genom att besegra färjestad i en nervkittlande semifinal. Inför den sista semifinalen stod det 3-3 i matcher. Färjestad hade kommit tillbaka från 3-1 till 3-3 och var verkligen i form inför den sista avgörande matchen.

Färjestad öppnade den sista matchen starkt och tog ledningen tidigt i första, men djurgården hittade styrka och kvitterade i andra och tog ledningen i tredje. Slutsiffrorna skrevs till slut till 4-1 och DIF var vidare till final 4-3 i matcher.

888Sport

Frölunda tog sig till final genom att besegra Luleå med 4-1 i matcher. Till skillnad från den andra semifinalen så var det aldrig något riktigt snack om vilket lag som skulle ta sig till final. Frölunda är minst sagt välförtjänta finalister! 

Finalspelet är redan igång och Frölunda knep en knapp seger i det första mötet även fast Djurgården kanske förtjänade lite mer i den matchen. Finalmatch nummer två spelades igår och Djurgården tog revansch och körde verkligen över Frölunda. Matchen slutade hela 5-1 till DIF och Frölunda har nu en del att tänka på inför nästa match. 

Om du tror dig kunna förutspå den tredje matchen kan du surfa in hos för lite betting. Många tycker dock att finalen är väldigt svårläst så det kan vara värt att vänta med spelen och köra livebetting istället.

 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.
 

Related Content
SHL betting tips för Sveriges bästa hockeyliga 

SHL betting tips

Sveriges främsta hockeyspelare

Sveriges främsta hockeyspelare

Vancouver Canucks: Laget som aldrig vinner Stanley Cup

Canucks förbannelse

Premiär i SHL

Premiär i SHL

Final i Stanley Cup!

Final i Stanley Cup!