Vi ger dig förutsättningarna inför toppmötet i Italien! Spana in all vår fotbollsbetting och odds för de senaste oddsen på Champions League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

 

Italiens kanske hetaste möte har fått extra krydda den här säsongen nu när Inter toppar tabellen två poäng före Juventus. 

Inter har börjat säsongen på bästa möjliga vis med sex segrar på sex matcher. Laget ser extremt stabilt ut, och offensivt har vi fått se flera nya spelare leverera mål och assist direkt. Conte har har satt sin prägel på laget på väldigt kort tid, och vi har fått se vad det kan leda till efter hans tid i både Juventus och Chelsea. 

Uniteds floppvärvning Alexis Sanchez ser ut att ha fått en nytändning och gjorde mål direkt när han fick chansen mot Sampdoria. Dock drog han på sig ett rött kort i samma match och kommer inte komma till spel mot Juventus. Säsongens storvärvning Romelu Lukaku har redan gjort tre mål och ser ut att bli en viktig kugge i Contes lagbygge.

ronaldo

*Credit for the main photo belongs to Antonio Calanni/ AP Photo*

Inter ser starkare ut för varje omgång och som det ser ut nu så kommer de vara med och kriga om guldet tillsammans med Juventus säsongen ut.

Juventus har å sin sida sett svajigt ut trots att de bara har tappat två poäng på sex matcher. Nya tränaren Sarri försöker implementera ett mer offensivt spelsätt i ett Juventus där cynism och försvarsspel sitter i DNAt. 

Förutom det exponerade försvaret har Juventus haft en del skadebekymmer. Lagkaptenen och fanbäraren Chiellini är borta i princip hela säsongen, och Douglas Costa som har varit lagets bästa offensiva spelare har också gått sönder.

Juventus besitter trots allt seriens bästa trupp, både vad gäller bredd och spets, och även fast det är ett extremt tufft hemmamöte som väntar så måste de ses som favoriter. Och vill man vinna ligan så är det precis såna här matcher som man ska vinna. 

 

*Credit for the main photo belongs to Antonio Calanni/ AP Photo*

About the Author
By
888sport

The 888sport blog, based at 888 Towers in the heart of London, employs an army of betting and tipping experts for your daily punting pleasure, as well as an irreverent, and occasionally opinionated, look at the absolute madness that is the world of sport.