Latest Trending

Derby d'Italia

Vi ger dig förutsättningarna inför toppmötet i Italien! Spana in all vår fotbollsbetting och odds för de senaste oddsen på Champions League. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

 

Italiens kanske hetaste möte har fått extra krydda den här säsongen nu när Inter toppar tabellen två poäng före Juventus. 

888sport
By 888sport
October 2,2019

Italiensk stormöte

Vi ger dig förutsättningarna inför toppmötet i Serie A! Spana in all vår fotbollsbetting för de senaste oddsen på Serie A. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Milan ska försöka göra det omöjliga och vända sin dåliga form borta mot serieledarna Juventus.

888sport
By 888sport
November 8,2019

Inför Juventus - Atalanta

Vi ger dig förutsättningarna inför toppmatchen i Serie A! Spana in alla våra fotbollbetting för de senaste oddsen på Serie A. Eller varför inte lite liveodds medans du kollar på matcherna?

Juventus leder som väntat Serie A, men konkurrensen och pressen har ökat nu när Contes Inter ser ut att ta upp kampen mot den gamla damens dominans. 

888sport
By 888sport
November 18,2019

Inför Napoli - Juve

Napoli tar emot Juventus i ett av landets värsta hatmöten. Napoli har under senare år utmanat Juventus om titeln, men i år har de inte kommit upp i samma höga nivå som vi har blivit bortskämda med de senaste säsongerna. Vi går igenom förutsättningar och bettingtips inför stormötet!

888sport
By 888sport
January 22,2020

Pensionerade Serie A-legender

2010-talet har passerat och vi fick minst sagt se några riktigt stora spelare göra upp om Italien och Europas största titlar. Vi tar en titt på de bästa Serie A-spelarna som pensionerade sig på 10-talet. 

Totti

Romas eviga kapten och största spelare genom alla tider. Francesco Tottis betydelse för klubben går inte att överskatta. Han var den kanske mest talangfulla spelaren i en italiensk gyllene generation. Trots flera lukrativa bud från storklubbar runt om i världen så valde Totti att spendera hela sin karriär i Rom. 

888sport
By 888sport
January 31,2020

Inför Lazio - Inter

Serie A är mer öppet än vad det har varit på flera år med tre lag i titelstriden. Mest överraskande är att Lazio hakar på topplagen Juventus och Inter. I helgen möter de titelkonkurrenten Inter i en match som kan vara avgörande för titelstriden.

Inter har under Antonio Conte blivit en vinstmaskin som utmanar Juventus om titeln. Conte har förvandlat ett lag som har befunnit sig i kaos under nästan ett decennium till en titelkandidat som utmanar landets gigant Juventus om titeln. 

888sport
By 888sport
February 12,2020

Italienska talanger till EM

Nu när EM är uppskjutet till 2021 så kommer vi få se flera spanska talanger ta nästa kliv i sin utveckling och vara med och konkurrera om en plats i mästerskapstruppen. Vi tar en titt på de största spanska talangerna som kan ta en plats 2021! Spana in vår sida för em 2020 speltips.

888sport
By 888sport
May 3,2020