Latest Trending

Vad kommer att hända med Brittisk fotboll efter Brexit?

Om inget oväntat händer så kommer Brexit att äga rum den 31a januari 2020. På den dagen kommer Storbritannien att lämna den europeiska unionen, ett val som får många konsekvenser. Det finns många frågetecken kring vad som kommer ske efter uttåget, inte minst inom fotbollen.

888sport
By 888sport
December 25,2019

Inför Spurs - United

Kampen om fjärdeplatsen i Premier League fortsätter och spurs får nu en kanske sista chans att haka på striden om CL-platserna när de tar emot United i helgen. Vid förlust så blir det svårt för Tottenham att komma tillbaka och utmana. 

Tottenham är inne i en dålig period och blev utslagna ur CL av Leipzig efter två fantastiskt genomförda vinstmatcher från Tyskarna. Dubbelmötet slutade 4-0 i Leipzigs favör och Tottenham har nu blivit utslagna ur FA-cupen och CL på en vecka.

Bawer Calli
By Bawer Calli
March 11,2020

Tottenham tar emot ligaledarna Liverpool

Tottenham inledde det nya året med att förlora mot Southampton i en match som lämnade mycket att önska för Mourinhos lag. Liverpool tog en enkel trepoängare mot Sheffield United innan de slog ut lokalkonkurrenten Everton ur FA-cupen för några dagar sen. 

José Mourinho och hans Tottenham måste börja vinna matcher mot större lag om de ska ha en chans att ta fjärdeplatsen i år, och fast det inte går att kräva en seger mot Liverpool så är det dags för laget att kliva fram leverera en prestation som visar att de menar allvar

Bawer Calli
By Bawer Calli
January 8,2020

EM 2020 Uppskjutet: Fem unga engelska spelare som kan gynnas

Nu när UEFA har skjutit upp EM 2020 till nästa sommar som måste vi vänta ännu ett år på nästa stora landslagsturnering.

För några unga engelska spelare så kan förseningen vara gynnsam. Vi tar en titt på fem unga stjärnor som kan slå sig in i truppen nästa sommar!

Oliver Skipp

Skipp har imponerat sen han debuterade för Tottenham förra säsongen och Spurs tränare Jose Mourinho har hyllar 19-åringen. Han är en av de mest kreativa mittfältarna i ligan och har en energi och entusiasm som är väldigt sällsynt.

888sport
By 888sport
March 24,2020

PL: Topplagens nyförvärv

Nu när det Europeiska transferfönstret har stängt tar vi en titt på de engelska topplagens största nyförvärv
Bawer Calli
By Bawer Calli
September 8,2019

Varför får England fram några av de bästa fotbollsspelarna?

England har länge setts som ett land som har haft det riktigt svårt att få fram fotbollsspelare av högsta kvalitet. Trots att Premier League har varit den rikaste ligan i världen under väldigt många år så var det  utländska spelare som dominerade ligan. Engelska talanger hade det väldigt svårt att slå igenom, vilket även fick landslaget att lida. 

888sport
By 888sport
January 11,2020