Chelsea tar emot United i en match som kan avgöra fjärdeplatsen! Vi går igenom förutsättningarna inför matchen. Glöm inte kolla alla våra odds tips och match odds!

Chelsea har mot alla odds tagit sig till en fjärdeplats i Premier League. Lampards ynglingar har levererat över allas förväntningar och är på god väg mot Champions League före lag som Manchester United, Tottenham och Arsenal. 

Chelsea fick med sig ett kryss borta mot säsongens största utropstecken Leicester förra helgen efter två mål av mittback Rüdiger. 

Chelsea har nästan en helt frisk trupp och kommer kunna ställa ut sitt starkaste lag på banan med Abraham på topp, Willian och Hudson-Odoi på kanterna och Kanté och Jorginho på det centrala mittfältet. 

Efter krysset mot Leicester så krympte avståndet ner till Tottenham till fyra poäng. En till omgång utan seger för Chelsea kan innebära att Tottenham kommer allt närmare inför Londonderbyt mellan de två lagen om ett par veckor. 

888Sport

United har förlängt sin vinstfria svit i ligan till tre matcher efter ett kryss mot Wolverhampton. Det är dock inget att skämmas för då Wolves är ett väldigt svårslaget lag, men om United vill nå den eftertraktade fjärdeplatsen så måste de börja vinna väldigt snart. 

Bruno Fernandes som köptes för över en halv miljard i januarifönstret fick starta sin första match mot Wolverhampton, och kommer antagligen få starta igen mot Chelsea då Uniteds mittfält är tungt skadedrabbat. 

Säsongens bästa målskytt Marcus Rashford är fortsatt skadad och i hans frånvaro lär vi får se Greenwood och Martial i anfallet framför Juan Mata som har fått mer och mer speltid på sistone. 

United ligger för tillfället på en sjunde plats, 6 poäng bakom Chelsea. En pressad Solskjaer måste börja vinna för att United ska ha chans på fjärdeplatsen, och att vinna mot Chelsea i nästa omgång skulle va ett stort steg framåt för laget. 

 

*Credit for the main photo belongs to Frank Augstein / AP Photo*

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.