Chelsea tar emot Tottenham i en match som kan avgöra fjärdeplatsen! Vi går igenom förutsättningarna inför matchen. Glöm inte kolla alla våra odds tips och premier league odds!

Chelsea har mot alla odds tagit sig till en fjärdeplats i Premier League. Lampards ynglingar har levererat över allas förväntningar och ligger före lag som Manchester United, Tottenham och Arsenal. Men efter en serie dåliga resultat är deras tabellplacering hotad, inte minst av Tottenham som bara ligger en poäng bakom. 

Manchester United var på besök i den senaste omgången, och Chelsea misslyckades återigen med att besegra en toppkonkurrent och föll till slut med 0-2. Lampard måste nu få till

Chelsea har nästan en helt frisk trupp och kommer kunna ställa ut sitt starkaste lag på banan med Abraham på topp, Willian och Hudson-Odoi på kanterna och Kanté och Jorginho på det centrala mittfältet. 

888Sport

Tottenham har, trots att de inte alltid spelar bra fotboll, tagit sig upp till en femteplats i ligan, en enda poäng bakom lokalrivalen Chelsea. Imponerande, med tanke på Tottenhams usla start och att de är utan både Eriksen, som har sålts till Inter, och långtidsskadade Harry Kane. 

Son avgjorde sent i förra helgens match borta mot Aston Villa med ett mål som tog Tottenham upp till en femteplats i tabellen. Det är just Son som är den stora stjärnan i Tottenham när Harry Kane är borta, och det är återigen han som ser ut att vara den som gör det för Tottenham när spelet inte klaffar.

Det är svårt att veta var man har Tottenham. Spelmässigt ser det inte jättebra ut men de får med sig resultat. Chelsea är raka motsatsen - de spelar ofta bra men får inte med sig resultaten de förtjänar. 

Det kommer bli en hård match på lördag mellan två högintressanta lag som konkurrerar om den sista CL-platsen i tabellen. Räkna med underhållning!

 

*Credit for the main photo belongs to Rui Vieira/ AP Photo*

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.