Latest Trending

EM 2020 Uppskjutet: Fem unga engelska spelare som kan gynnas

Nu när UEFA har skjutit upp EM 2020 till nästa sommar som måste vi vänta ännu ett år på nästa stora landslagsturnering.

För några unga engelska spelare så kan förseningen vara gynnsam. Vi tar en titt på fem unga stjärnor som kan slå sig in i truppen nästa sommar!

Oliver Skipp

Skipp har imponerat sen han debuterade för Tottenham förra säsongen och Spurs tränare Jose Mourinho har hyllar 19-åringen. Han är en av de mest kreativa mittfältarna i ligan och har en energi och entusiasm som är väldigt sällsynt.

888sport
By 888sport
March 24,2020

Inför Spurs - United

Kampen om fjärdeplatsen i Premier League fortsätter och spurs får nu en kanske sista chans att haka på striden om CL-platserna när de tar emot United i helgen. Vid förlust så blir det svårt för Tottenham att komma tillbaka och utmana. 

Tottenham är inne i en dålig period och blev utslagna ur CL av Leipzig efter två fantastiskt genomförda vinstmatcher från Tyskarna. Dubbelmötet slutade 4-0 i Leipzigs favör och Tottenham har nu blivit utslagna ur FA-cupen och CL på en vecka.

Bawer Calli
By Bawer Calli
March 11,2020

Inför Manchesterderbyt

Manchester United och Manchester City möts i ännu ett derby som kan komma att avgöra Manchester Uniteds säsong! Vi går igenom förutsättningar och speltips inför derbyt

City kommer in i det här mötet med riktigt god form. Efter att ha slagit Real Madrid på bortaplan i CL med 1-2 så slog de Aston Villa i finalen i ligacupen. Den säsong som nästan såg kört ut i och med Liverpools otroliga ligaform ser nu ljusare ut och med en CL - och FA-cuptitel inom räckhåll så kan Guardiola fortfarande vända den här säsongen.

Bawer Calli
By Bawer Calli
March 4,2020

Alex Fergusons finaste ögonblick

En av världshistoriens största tränare gjorde Manchester United till en av världens största och mest framgångsrika klubbar genom tiderna innan han gick i pension 2013. Här är några av hans finaste ögonblick. Glöm inte spana in oddset på vår hemsida!

Första Premier League-titeln 1992/1993

Sir Alex Ferguson var tungt ifrågasatt under sin första tid i klubben, trots ett par fina ligaplaceringar. United var en instabil klubb i slutet av 80-talet, men 1990 vann han FA-cupen och resan mot toppen började.

Bawer Calli
By Bawer Calli
February 25,2020

Inför Chelsea - Tottenham

Mourinho är tillbaka på Stamford Bridge och ska försöka ta fjärdeplatsen från sitt gamla lag Chelsea
Bawer Calli
By Bawer Calli
February 19,2020

Premier Leagues galnaste ögonblick under 2010-talet

2010-talet var ett decennium fyllt av dramatik, underhållning, skrällar och kontroverser. Vi tar en titt på de mest ikoniska ögonblicken under 10-talet.

Suarez biter Branislav Ivanovic

Luis Suarez dominerade Premier League under sina säsonger i Liverpool och var tongivande i Brendan Rogers Liverpool som nästan vann Premier League 2013/2014. Trots briljansen är han en av de mest kontroversiella fotbollsspelarna som fortfarande är aktiv.

Bawer Calli
By Bawer Calli
February 10,2020

Inför Chelsea - United

Chelsea tar emot United i en match som kan avgöra fjärdeplatsen! Vi går igenom förutsättningarna inför matchen. Glöm inte kolla alla våra odds tips och match odds!

Chelsea har mot alla odds tagit sig till en fjärdeplats i Premier League. Lampards ynglingar har levererat över allas förväntningar och är på god väg mot Champions League före lag som Manchester United, Tottenham och Arsenal. 

Bawer Calli
By Bawer Calli
February 5,2020