Äntligen dags för returmöten i Champions Leagues semifinaler och först ut är Liverpool mot Barcelona där Liverpool ska försöka vända ett tungt underläge från den första matchen. Spana in all vår Betting och odds på Champions League för de senaste CL-oddsen på matchen. 

På förhand sågs den här semifinalen som ett jämnt och ovisst dubbelmöte som kunde sluta lite hur som helst. Liverpool med sin dödliga anfallstrio och rappa kontringsspel mot ett högt stående, passningsskickligt Barcelona med Messi i sitt livs form. 

Den första halvleken levde upp till förväntningarna och vi fick se en hel del fin anfallsfotboll med chanser åt båda hållen, men det var Barcelona som tog tillvara på sina chanser och gick in i halvtidsvila med ledning 1-0 efter mål av Suarez.

888Sport

I den andra halvleken lyckades Liverpool skapa en del farliga målchanser men man lyckades inte få hål på Barcelona och Ter Stegen. Istället var det Lionel Messi och Barcelona som tog till vara på sina chanser och vann till slut matchen med hela 3-0. 

Messi var magisk hela matchen och Liverpool lyckades inte få stopp på honom hur mycket de än försökte. I vissa sekvenser var det 3-4 Liverpoolspelare som försökte få stopp på honom och ändå hade de svårt att ta bollen. 

I den andra halvleken fick Messi också utdelning för sin briljanta insats och fastställde slutresultatet 3-0 med sina två mål. Hans andra mål är en av de snyggaste frisparkarna som världen någonsin har sett och tåls att ses om och om igen. 

Liverpool ska nu försöka vända på ett mardrömsresultat hemma på Anfield, och trots att CL-kvällarna på Anfield utlovar magiskt stämning och ett hemmalag som är taggat till tusen så finns fortfarande Messi på planen för Barcelona. Han skapar mål på egen han från ingenting, så Liverpool kommer behöva genomföra en perfekt match från början till slut för att lyckas.

Spana in våra odds på fotboll för de senaste skrälloddsen på Liverpool, eller varför inte avvakta och se vad det är för liveodds när matchbilden har satt sig!

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.