Den sista semifinalen i Champions League ska avgöras och Ajax har ett grymt läge att ta sig till final för första gången sedan 1996. Surfa in på vår hemsida för betting och odds på Champions League!

Säsongens stora sensation Ajax tog sig förbi både Real Madrid och Juventus vägen till semifinal, och efter en perfekt genomförd match mot Tottenham har man nu jätteläge att ta sig till final. Segern kneps på bortaplan med 1-0 efter mål av Donny van de Beek, ett mål som kan ta Ajax till finalen i Madrid den 1a juni.

Ajax rivstartade den första halvleken genom att göra matchens enda mål, något som Tottenham aldrig kunde hämta sig ifrån. Ajax var det bättre laget matchen igenom och deras respektlösa spel lönade återigen precis som det har gjort mot både Real och Juventus. 

888Sport

Tottenham såg slitna ut precis som de hade gjort i matchen innan då de förlorade med 1-0 på hemmaplan mot ett West ham som inte har något att spela för. I helgen åkte man på sin tredje raka förlust med 1-0 då man efter två röda kort släppte in ett sent mål borta mot Bournemouth. 

Alla som såg Spurs kvartsfinal mot Manchester City vet att Tottenham klarar av att ta sig ur knepiga situationer. Det är ingen omöjlighet att åka och vinna i Amsterdam, men frågan är om det Spurs som har sett så slitet ut de senaste veckorna lyckas hitta den energi som krävs för att vinna mot ett så bollskickligt lag som Ajax

Hos Ajax blåser det varmare vindar då man tog hem den holländska cupfinalen i helgen, leder ligan med en omgång kvar och har en fot i Champions League-final. Fansen vittrar trippel så räkna med att hemmapubliken kommer sjunga fram sitt lag till 110%. 

Gillar du att spela live hittar du alla våra liveodds på vår hemsida under matchen. Annars kan du kolla in alla våra odds på fotboll om du letar efter ett bra spel att placera innan matchstart!

 

About the Author
By
Bawer Calli

Ett stort fotbollsfan från Uppsala med extra mycket kärlek för spanska ligan. 

Förutom fotboll så kollar han mycket på basket och har även ett nyfunnet intresse för NFL. Kombinerar gärna resande med sportevenemang där drömresemålet är Buenos Aires och superclásicon mellan Boca Juniors och River Plate.